Death Stranding krijgt gratis Cyberpunk 2077 content

Ondanks dat de release van Cyberpunk 2077 allesbehalve soepeltjes verloopt, viert Kojima Productions de release van de game van CD Projekt Red door een van hun eigen games in een Cyberpunk jasje te steken. Pc-gamers krijgen vanaf nu een gratis update in Death Stranding waarin zij aan de slag kunnen met Cyberpunk-items.

Nieuw toegevoegd zijn onder andere een Reverse Trike-voertuig in Cyberpunk-stijl, een nieuwe arm voor Sam die geïnspireerd is op de robotische arm van Johnny Silverhand en nog meer cosmetics die Night City naar Death Stranding gaan brengen. Bovendien zijn er zes nieuwe missies te spelen, allemaal met een Cyberpunk-thema. En misschien nog wel het beste van alles: De update maakt hacken mogelijk.

De update is vanaf nu te downloaden voor alle bezitters van Death Stranding op pc. Nog niet in het bezit van de game? Steam biedt hem nu aan met 50% korting. Of de gratis update ook naar de PlayStation 4-versie van de game komt, is nog onduidelijk. Voorlopig moeten we het met enkel de pc-versie doen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren