Alcatraz Island komt mogelijk naar Call of Duty: Warzone

Treyarch is al druk bezig met het teasen van nieuwe content voor Call of Duty: Warzone in de roadmap van Season 1 voor Black Ops Cold War. De meeste content focust zich op Cold War, maar Warzone is enorm populair en het zou dus vreemd zijn om daar geen nieuwe content voor uit te brengen. Warzone wordt bijvoorbeeld geïntegreerd in Cold War en mede daarom lijkt het tijd voor een nieuwe map in Warzone.

Zo staat in de roadmap dat er nieuwe content voor Warzone aanstaande is, maar deze informatie is classified. Wel wordt er gerefereerd naar Rebirth Island en is volgens velen een referentie naar Alcatraz, een populaire map uit eerdere Call of Duty-games.

Alcatraz kennen we als een map in de zombiemodus, maar was ook te vinden in de diverse battle royale-versies van CoD. Zo werd Alcatraz onlangs nog toegevoegd aan Call of Duty: Mobile en was de map onderdeel van Blackout in Black Ops 4.

Of het daadwerkelijk Alcatraz wordt zal nog moeten blijken. Het wachten is nu op een officiële bevestiging van Treyarch of Activision.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.