Gamersnet Podcast #124 | de verjonging van Spider-man

Het is weer tijd voor de nieuwe Gamersnet Podcast! Salim en Peter bespreken weer hun gespeelde games, met onder andere Inside en Ghost of Tsushima!

Hoewel het een rustige week was in de wondere wereld der games, wordt er toch nog wel wat behandeld. De heren spreken onder andere over FIFA 21, de nieuwe acteur van Spider-man Remastered, de zombiemodus van Call of Duty Black Op Cold War, het crunchen bij de makers van Cyberpunk 2077, gelekte legends van Apex Legends en Apple TV richting PS4?

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel รฉรฉn gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  tof dat je weer lekker gaat sporten peet..

  Neem ff aan dat het een grapje was omtrend abs..?
  Want ik neem aan dat je wel weet dat die niet in de sportschool te halen zijn maar die in de keuken te behalen zijn. als je echt sixpack wilt dat is echt puur kwestie van dieet. je vetpercentage moet dan echt laag zijn. En plaatselijk vet verbranden dat bestaat [wellicht helaas] niet.

  maar lekker sporten is nooit en voor niemand verkeerd.

  p.s. ja ik luister zo heeeeel af en toe wel eens stukjes van jullie podcast. maar mijn mening blijft er wel bij dat ik liever met beeld zie ๐Ÿ˜‰ maar dat wisten jullie ook al ๐Ÿ˜‰

  niet teveel hooi op je vork nemen he ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Petor's avatar

  @CHILLOZZ: Nou ik fiets al jarenlang elke dag een uur. En mijn vetpercentage is ook redelijk laag, maarrrr, ik ben natuurlijk heel dik geweest, dus strijd ook nog tegen vel en daar helpen buikspieroefeningen wel degelijk bij.

  En heel snel heb je weer een video ๐Ÿ˜‰

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Petor:
  wil je een sixpack dan moet je vetpercentage rond de 7% zijn.. En dat is echt bijzonder laag. De vraag is of je dat moet willen ๐Ÿ˜‰

  Gezien waar jij vanaf komt denk ik dat je al super blij bent met dat je dit bereikt hebt kerel. Daar zullen veel mensen jaloers op zijn.

  Je deed toen toch ook veel zwemmen ?? doe je dat nu niet meer?

  Plus echt sixpack moet ook nog genetisch bepaald zijn. ze zeggen wel eens dat iedereen een sixpack heeft. maar das een beetje een krom iets. Ja iedereen heeft buikspieren. Maar niet iedereen heeft dat in de vorm van de baywatch 6blokjes.

  lekker fit zijn is imo belangrijker dan je blind te staren op blokken. plus een leuk/gezond leven das ook nogal belangrijk

 4.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Petor: I’m a simple man. I see meer video’s, I upvote ๐Ÿ˜‰