Dit is de nieuwe Peter Parker in Spider-man Remastered

Natuurlijk zal niet alleen Miles Morales op de PlayStation 5 verschijnen, ook de basisgame Spider-man zal in een geremasterde versie verschijnen op het de nieuwe spelcomputer van Sony. Maar wat kun je nou eigenlijk mooier maken aan een game die nog niet eens twee jaar oud is. Nou, de acteur bijvoorbeeld! Onderstaande beelden laten duidelijk zien dat Peter Parker een stuk jonger is geworden.

Waarom ontwikkelaar Insomniac Games deze keuze heeft gemaakt is niet helemaal duidelijk, behalve dat ze deze acteur een betere keuze vinden. Wij bij Gamersnet waren groot fan van de oorspronkelijke acteur, juist omdat hij wat volwassener was en Spider-man in de game al jaren aan de slag is als superheld.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik vind nieuwe gezicht niks aan echt een te jong broekie zo, huidige van ps4 is een stuk beter.
  Ik ga Spider-Man ook niet opnieuw spelen op de ps5, het spel is te groot er is te veel te doen. Het is prachtig daar niet van maar geen zin om alles opnieuw te doen.

  Ik ga wel Miles Morales spelen ben ik benieuwd naar

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Peter Parker was eigenlijk altijd al een nerd, goede keuze vind ikzelf.

 3.   
  Papachico's avatar

  Vind t nu eigenlijk lelijker gemaakt..

  Wat betreft de game zelf. Zo groot is de game niet en als je alles doet en em Platinum haalt ben je 5 daagies bezig. Ben t wel eens dat sommige dingen niet heel leuk zijn om opnieuw te doen (elke keer 5 bendes enzo oppakken. Criminals, demons, sable. Sable was trouwens echt zwaar irritant…

 4.   
  SoSven's avatar

  Nu keren we weer terug naar de high school Peter parker, terwijl de vorige juist zo goed was omdat het de eerste volwassen versie was. Ik ben geen fan…

 5.   
  tijn80's avatar

  Die nieuwe acteur ziet er niet uit alsof hij al een borrel met Doc Ock mag drinken.