Gamersnet Podcast #123 | Aardverschuiving in de games!

Een nieuwe week, een nieuwe Gamersnet Podcast! Natuurlijk bespreken Salim en Peter weer hun gespeelde games, met onder andere de Call of Duty: Black Ops – Cold War Alpha, Inside en Ghost of Tsushima!!

Natuurlijk kunnen we niet om het grootste gamenieuws sinds lange tijd heen. Microsoft heeft Bethesda overgenomen en de heren speculeren uitgebreid over wat dit allemaal betekent. Ook wordt het gebrek aan demo van FIFA 21 besproken en het feit dat je Spider-man opnieuw moet kopen voor de PlayStation 5.

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Bij 25 Patreon-leden komt de Podracecast terug (Star Wars)! De steller staat op

23

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    rrrobin's avatar

    Hey Salim en Peter, goeie show! Ik wil jullie een game aanraden: Outer Wilds. (Nb: niet the Outer Worlds). Ik weet niet of jullie deze game al gespeeld hebben, maar ik ben helemaal weggeblazen door dit spel. Outer Wilds is een ruimte exploratie indiegame, maar in tegenstelling tot een bepaalde andere ruimtegame is hier de focus kleine, unieke en handgemaakte planeten met veel detail. Ook heel bijzonder: ik krijg tijdens het spelen vaak echt fysiek het gevoel dat ik val of meegesleurd wordt, door de manier waarop alle planeten vlak langs elkaar draaien en onderlinge effecten hebben. De rest vind ik dat jullie en de luisteraars niet van mij moeten horen, maar moeten ervaren! Thanks voor de podcasts!