EA toont singleplayer gameplaybeelden Star Wars Squadrons

Het duurt nog eventjes voordat we virtueel in de X-wing of Tie Fighter kunnen stappen, maar dat heeft EA er gisteren niet van weerhouden om aspirant dogfighters vast op de hoogte te brengen van wat ons te wachten staat. In een korte video die gedurende gamescom Opening Night Live is getoond, kunnen we alvast een korte blik werpen op de singleplayer die Star Wars: Squadrons rijk is.

Nu is de helft van deze video regelrecht Rebel-propaganda – iets waar je geen zwart gat aan hebt wanneer je een rasechte Imperial bent – maar de tweede helft van de trailer laat wel zien hoe het leven in een cockpit eruit ziet. Curious, you are?. Bekijk de beelden zelf en oordeel.

Als alles meezit kun je zelf op 2 oktober de cockpit van je favo voertuig bestijgen, zelfs in VR. De gehele game valt namelijk ook in de virtuele realiteit te spelen, mits er geen ‘disturbance in the Force’ optreedt. Vader Immortal – de meest recente VR-ervaring in het Star Wars-universum – is tot op de dag van vandaag namelijk ook in geen velden of wegen te bekennen, terwijl deze eigenlijk de 25e moest verschijnen.

  1.   
    mmx's avatar

    Ik denk eerlijk gezegd dat dit snel verveeld .

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Ziet er goed uit.