Nepmails over beta Cyberpunk 2077 in omloop

De hype rondom Cyberpunk 2077 is haast tastbaar, maar zoals met alle hypes bestaat er een kans dat fraudeurs óók hun slaatje willen slaan uit al die opwinding. Helaas wordt die kans nu ook waarheid, want er gaan nepmails rond die beweren dat je beta-toegang tot Cyberpunk 2077 kan krijgen.

Dit maakt ontwikkelaar CD Projekt RED bekend op Twitter. Mensen hebben blijkbaar e-mails ontvangen die zeggen beta-toegang tot Cyberpunk 2077 te verschaffen, maar deze komen niet van een e-mailadres dat eindigt op @cdprojektred.com. Het bedrijf zegt dat áls het direct contact met je opneemt, dit altijd al gebeuren vanaf dergelijke adressen. Dat geldt voor zowel gamers als content creators: CD Projekt RED zal nooit via derde partijen (zoals reclamebureaus) contact met je zoeken.

Mocht je dus e-mails ontvangen van mensen of bedrijven die beweren met CD Projekt RED samen te werken, dan kun je ervan uitgaan dat dat niet waar is: het bedrijf staat niet toe dat derden namens hen e-mails stuurt. Dit zou ook hoogstwaarschijnlijk in strijd zijn met de GDPR-regelgeving die in de Europese Unie geldt, die het bedrijven verdraaid lastig maakt om verzamelde persoonsgegevens te delen.

Hoe dan ook, mocht je een e-mail ontvangen die je eerder toegang tot Cyberpunk 2077 beweert te geven, ga er dan maar van uit dat het nep is.

 1.   
  JohnnieBoy's avatar

  Weet je wat ook nep is?
  De top-bedoordelingen die The Last Of Cucks krijgt van de grote opiniemakers (IGN, Metacritic enz,)
  Deze crap is voor een paar euro op te halen in elke budgetbak. Na het zien van gameplay, en de schande van het lot van Joel is dit de slechtste game die ik ooit gezien heb. Ieder z’n fetish, maar dit is een trap in de ballen van elke normale gamer. Ik koop ‘m niet. Zeer teleurstellend.

 2.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: dit heeft niks met nep mails te maken.Dit is gewoon jou persoonlijke mening over een zeer goede game.

 3.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Het is een SJW-game die zijn weerga niet kent. We zagen al een forse toename de afgelopen jaren van dit soort gekkigheid, maar dit is niet meer te verdedigen voor de fans. (zie cijfers verkopen en gebruikersbeoordelingen die slecht zijn, zelfs incl. alle bots van Naughty Doggy zelf). Ik ben bang dat deze crap de gaming industrie definitief heeft veranderd. Want wie koopt er nu nog een pre-order? Dus de geldstroom richting developers en publishers zal hierdoor minder worden en de industrie schade toebrengen. Nogmaals: ieder zijn fetish, maar de SJW zijn nu alweer aan het klagen of Ghost of Tsushima 2 dat er een vrouw in MOET. Ik vind het een schandalige, autoritaire en degeneratieve stroming, die hele SJW kliek. Alles wat leuk is moet kapot.

 4.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: het is heel simpel als je een game niet wil koop hem dan niet.Aan de andere kant als ND weer met een soortgelijke game komt pre order ik hem direct tlou2 had ik een jaar in pre order staan .

 5.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Dit was in elk geval The Last Games From Us voor ND. 70% personeel is al ontslagen, en tussendoor heeft iemand zijn geld niet gekregen voor -tig overuren en kon inrukken. Je Die crap ligt niet voor niets in de budgetbak en iedereen op een enkeling na klaagt steen en been. En ze logen dat ze barsten. In de trailer insinueerde ND dat Joel weer een grote rol kreeg….maar nee (SPOILER ALERT—hij werd door een Hulk-achtige transsexueel met een golfclub tot pulp geslagen. Hierna werd hij bespuugd door een karakter van Neil Cuckmann himself, die deze game heeft gemaakt voor zichzelf en zijn perverse mindset. Dat je het leuk vind moet je zelf weten. Vooral het voorliegen om maar pre-orders binnen te harken. Want het geld van de boze-hetero zien ze daar wel graag. Schandalig.

 6.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: ik denk dat we hier heel lang over door kunnen gaan maar we hebben allemaal een andere mening.Ik respecteer jou mening en jij de mijne,prima discussie toch.

 7.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Absoluut mmx

 8.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: hey man nu moet ik wat toegeven ik ben de game als Abby nu aan het gamen en daar loopt abby inderdaad als een hulk achtige transseksueel vooral haar lichaam is totaal onaantrekkelijk het lijkt een op asteroïden omgebouwde hulk kortom ND slaat hier inderdaad de kop van de game af omgezet in misselijkheid vandaar dat ik de game uit de Ps4 heb gehaald en inde kast gezet bah.Ik hou van mooie vrouwen maar absoluut niet van dit soort dames.met andere woorden hè hebt gelijk.

 9.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Duw hem er terug in, en als je het klaar krijgt hem tot het eind uit te spelen zonder over te geven dan stuur ik je een krat Alfa-pils.
  Maar serieus, dit bedoel ik nu: jij deed ook een pre-order en dan word je dus gewoon belazerd. Ieder zijn vrijheid van ontwikkeling en expressie (hoe ranzig ook), maar bij verkopen vooraf mag het nooit zo zijn dat zo’n firma de mensen berooft en belazerd door breed gedragen verwachtingspatronen omtrent de titel en het plot (het punt waar de gamer zich vereenzelvigd met het te spelen karakter) volstrekt de das om te doen. Laat staan hun trailer waarin ze insinueren dat Joel wel degelijk weer een grote rol krijgt. De mensen willen niet eens meer spelen na een uur, ze willen hun eigen karakter zelfs van een rotswand afkieperen en de game letterlijk door de shredder duwen. Het is een schande. Anyway, ik leef met je mee en je weg gegooide geld.

 10.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: toen ik gisteren dat ABBY ding ontdekte dacht ik gelijk aan de horde ECHTE fans ik snap nu ook weerom ze woest werden .terecht toch dat kratje pils mag jij zelf wel opdrinken hoor .NEIL DRUCKMAN heeft deze keer flink misgeslagen.