Gamersnet Podcast #113 | Een podcast vol hoop

Het is weert tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast, waarin Salim en Peter natuurlijk hun week bespreken! Saal is wezen tuinieren en Peter voelt zich een globetrotter en mag eindelijk weer zingen! Er is daarnaast ook gegamed, namelijk The Last of Us 2, Spore en Uncharted 2!!

Er is natuurlijk ook weer veel nieuwe te bespreken, want Ubisoft heeft veel van hun games getoond. De meningen zijn een klein beetje aan het veranderen, want de heren zijn behoorlijk positief over Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion. Ook wordt natuurlijk Far Cry 6 uitgebreid besproken.

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow, exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  someone else's avatar

  Manmanman. Denk even podcast te luisteren tijdens een workout. 15minuten lang alleen maar in de lach geschoten door al die accentjes. Lachen en sporten schiet echt niet op…

 2.   
  Petor's avatar

  @someone else: Sorry! Wij zullen de volgende keer onze stinkende best doen geen grapjes meer te maken! :-p

 3.   
  RLXTR's avatar

  Wat een geweldige aflevering weer!

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Vandaag geluisterd en inderdaad weer vaak hardop moeten lachen. Maar dat is geen uitzondering de laatste tijd. Peter en Salim in de podcast en Peter en Michiel met het filmhuis… wat een duo’s :’)

  Ik laat ook vaak stukken aan mijn vriendin horen en ook zij moet er erg hard om lachen. Krijg alleen vaak de vraag van haar “waarom gaat Peter niks met cabaret doen?”. Dus bij deze Peter: waarom eigenlijk niet? 😉

  Ga vooral zo door want de podcasts maken mij echt zo blij! Het zijn zware tijden dus mocht het binnenkort beter gaan beloof ik sowieso Patreon lid te worden 😀

 5.   
  Petor's avatar

  @fantasyfreak: Het antwoord zal gegeven worden in Podcast #114 🙂