Microsoft toont Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One X

Na een eerder al uitgelekte Xbox One controller heeft Microsoft onthuld dat er een volledige Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One X zal komen. De 1TB Xbox One X kent de unieke stijl van Cyberpunk 2077, inclusief een controller in dezelfde stijl.

Deze Limited Edition Xbox One X zal medio juni in de verkoop gaan. Check de eerste beelden van deze console via onderstaande trailer.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 17 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Volgens de ontwikkelaar ligt de ontwikkeling van de game nog altijd op koers om deze release te halen.

 1.   
  dandanna's avatar

  Ah, is dit nieuws eindelijk toch nog opgepikt door jullie. Had verwacht dat het vorige artikel met de Cyberpunk 2077 controller geupdatet zou worden met bovenstaand nieuws. Was namelijk dezelfde dag (16 april) dat dit nieuws naar buiten werd ‘gelekt’ als de ‘gelekte’ controller.

  Ach, na drie dagen komen met oud nieuws is eigenlijk ook een beetje ‘update na de maaltijd’.

  Het blijft voor mij een mooi ontwerp vwb de console. Ik houd wel van wat LED versiering.

 2.   
  ChielB's avatar

  Soms missen we wel eens iets, maar voor de liefhebber beter laat dan nooit. 🙂 Daar is een rustig weekend ook weer ideaal voor.

  De controller spreekt me wel aan, de console zelf iets minder. En om nu nog voor een huidige generatie console te gaan terwijl de nieuwe in aantocht is…

 3.   
  dandanna's avatar

  @ChielB: Dat is waar