Cyberpunk 2077 Xbox One controller uitgelekt via Amazon Canada

In tegenstelling tot een vermeend lek vanuit Frankrijk, lijkt de Canadese tak van webwinkel Amazon wél een primeur wat te vroeg te hebben gedeeld.  De webshop op amazon.ca maakt namelijk melding van een speciale Cyberpunk 2077 Xbox One controller.

De release van deze bijzondere controller zou volgens de vermelding op 4 mei zijn. Als dat blijkt te kloppen, is de kans dus zeer groot dat we spoedig een formele aankondiging krijgen. Uiteraard is het mogelijk dat men de controller pas later uit gaat brengen. Cyberpunk 2077 is immers uitgesteld tot september. Gelukkig ligt de game nog altijd wel mooi op koers om dan te verschijnen.

Toch kan het ook goed zijn dat Microsoft en CD Projekt RED juist vandaag aangrijpen om wat nieuws omtrent Cyberpunk 2077 te onthullen. Oorspronkelijk had de game namelijk een releasedatum van 16 april. Inderdaad, vandaag…

Een toffe controller? Of niet echt jouw smaak? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Mike Gevers's avatar

  Ik stel een nieuwe standaard voor wat betreft game-lekken: als het uit Canada komt, is het waar.

  On-topic: wat een vet ding! Ik heb niet heel veel met al dat geel in het marketingmateriaal, dus ik ben heel blij dat ze dat hier achterwege laten. Misschien toch maar eens aan die Xbox-layout gaan wennen.

 2.   
  mmx's avatar

  @Mike Gevers: ik zou die stelling niet te serieus nemen aangezien ik uit Vancouver kom .Canadezen maken er ook vaak maar wat van.

 3.   
  dandanna's avatar

  Sinds gisteren is ook de console in het Cyberpunk 2077 sausje ‘gelekt’. Beetje jammer dat dit hier niet is opgepikt.
  Ben benieuwd wanneer dit artikel wordt geupdatet met een visual van de Cyberpunk 2077 Xbox One X bundel. Of wordt dit nieuws in een aparte artikel/webpage behandeld?

  Voor de mensen die niet kunnen wachten tot 20 april: Google images

  Ik vind het er best wel stijlvol uitzien “in a cyberpunk way”.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ugly as F