The Last of Us 2 zelfs verdwenen van Playstation Network

Toen The Last of Us 2 voor onbepaalde tijd werd uitgesteld, konden we niet verwachten hoe ver deze maatregel zou gaan. Behoorlijk ver blijkt nu, want dankzij een oplettende gebruiker van Twitter (@Nibellion) weten we nu dat de game volledig is verdwenen van het PlayStation Network. En ook de redactie van Gamersnet kan de game niet meer vinden.

Bovendien is nu naar buiten gebracht dat iedereen die de game digitaal in de pre-order heeft staan zijn geld terugkrijgt. Mocht je de game hebben besteld, dan dien je je e-mail in de gaten te houden.

Het lijkt erop alsof alle sporen van de game systematisch worden weggepoetst en een releasedatum lijkt nu verder weg dan ooit.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Wellicht verschuiven ze hem launch titel voor ps5, als ze nu weer uitstellen zitten ze zowat al tegen de launch van de ps5 aan.

 2.   
  GamerJaime's avatar

  Ok, dit vind ik dat wel ver gaan inderdaad. Aangezien de game zo goed als af is. Hopelijk hoeven we toch niet al te lang te wachten op een nieuwe release datum, en is het najaar wellicht een optie. We zullen zien.

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Ps5 waarschijnlijk, zou ik alleen maar toejuichen.

 4.   
  Papachico's avatar

  @GamerJaime:

  Gaat idd wel ver. Het is maar het Corona virus waar de wereld van op de kop staat en waarbij er zovele ziek zijn of sterven…