The Last of Us 2 uitgesteld door coronavirus

Terwijl de wereldgezondheid gebukt gaat onder het coronavirus, begint de ziekte ook de bijzaken van het leven te beïnvloeden. Naast de geannuleerde evenementen als bijvoorbeeld E3, worden er nu ook de eerste games uitgesteld. Sony en Naughty Dog bevestigen dat The Last of Us Part 2 is uitgesteld. Er is geen nieuwe datum bekendgemaakt.

Het onderstaande statement is gegeven door Naughty Dog, waarom 29 mei is geschrapt.

Daarnaast is ook Iron Man VR voor de PlayStation VR voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het is treurig nieuws dat deze games worden uitgesteld, in een tijd dat we ze best wel hard nodig hebben voor afleiding. Hopelijk weten we snel, wanneer we alsnog aan de slag kunnen met The Last of Us Part 2.

 1.   
  mmx's avatar

  @Sander Klijn: dat dacht ik ook ja.

 2.   
  ChielB's avatar

  Als je leest hoe erg de ontwikkelaars al lange tijd werden uitgeknepen, klinkt dit voor hen als een geluk bij een ongeluk.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  sja…. dan kunnen ze m misschien beter pas op PS5 uitbrengen.. Man wat is deze titel toch al vaak uitgesteld… Valt me toch wel enorm tegen van N.D.

 4.   
  mmx's avatar

  Ik denkt dat ze de game uitbrengen gelijk met de ps5.Ik ben het verder met jullie eens over dat uitstellen . Dit is een tactische zet van ND ,knap waardeloos

 5.   
  OnOwned's avatar

  @CHILLOZZ: Hoe graag ik Naughty Dog graag van alles de schuld wil geven, aangezien het best wel een ongezond bedrijf is om te werken, ligt dit toch echt wel buiten hun macht. De hele wereld ligt op zijn gat en de fysieke verkoop en distributie is gewoon verstoord.

  Hoe je het went of keert, uiteindelijk moet de game ook geld opleveren en onder deze omstandigheden gaan ze veel centen mislopen. De meeste winkels zijn dicht en niemand mag naar buiten. Dan is het zonde dat we moeten wachten, maar voor ND wel een logische, begrijpelijke keuze.

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  @OnOwned:

  Klopt maar het is niet zo dat hij nu de eerste keer is uitgesteld… Hij had er allang moeten zijn eindelijk Dus om hierin corona te betrekken heeft imo totaal geen waarde hierin… Ja nu hij nu niet uit is zal het idd wel wat langer gaan duren omdat dus het corona erbij gekomen is..

  Ik mag N.D. ook heel graag, Maar dit zal hun naam ook biet bepaald goed doen.
  Deze game had gewoon al helemaal klaar moeten zijn en dat het team met een nieuw iets zou kunnen gaan komen [beginnen] totaal nieuwe lijn… of toch nog uncharted verder maken, Die stijl blijft wel erg mooi/goed. En kwa avonturen zijn er nog tal van mogelijkheden wat nog allemaal zou kunnen

 7.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: goed gezien Chilloz.

 8.   
  OnOwned's avatar

  @CHILLOZZ: Had moeten zijn? Als de game niet af is dan is ie niet af. Enige wat je ze kan verwijten is dat de onthulling misschien te vroeg was. Maar games ontwikkelen is geen abctje. Tijdens de ontwikkeling veranderen plannen, worden onderdelen van de game misschien compleet overnieuw gedaan omdat testers het niet goed vinden. Of misschien willen ze nog iets ontzettend tofs toevoegen wat de game nog beter maakt en misschien niet erin zat omdat de tijd op was.

  Dus de aankondiging was misschien wat vroeg, maar het uitstellen doen ze niet voor niets.

 9.   
  GamerJaime's avatar

  Ik ben het volledig met OnOwned eens. Als je de verhalen van Naughty Dog de afgelopen tijd een beetje hebt meegekregen weet je dat het voor hen onmogelijk was om de game in Februari uit te brengen. Daarnaast laten we niet doen alsof de game al 5x is uitgesteld. Hoe zeer ik hier ook van baal, het is pas de 2de keer. En inderdaad dit is buiten hun macht om. Dus het Corona virus heeft zeker wel betrekking hierop. Als dat virus er niet was geweest was de game gewoon eind Mei uitgekomen. Dat is ook gewoon te lezen in het statement. De game is bijna klaar voor release. Alleen omdat de fysieke release waarschijnlijk een onwijs drama zou worden kunnen ze niet anders. Nogmaals ik baal hier ook onwijs van. Want wat kijk ik naar deze game uit! Maar ik begrijp de keuze volkomen. Hopelijk is dit klote virus snel de wereld uit.

 10.   
  mmx's avatar

  @GamerJaime: ze hadden ook een datum voor 29 mei.En ik ben het nog steeds met Chillozz eens.

 11.   
  GamerJaime's avatar

  @mmx: Dat zeg ik. 29 Mei was de 2de keer. En die datum hadden ze kunnen halen, als dit virus er niet was geweest. De game is bijna af. Alleen is het logisch dat de game in deze omstandigheden niet gaat uitkomen.

 12.   
  mmx's avatar

  @GamerJaime: helaas niet nee.