Hoe lang moet Suicide Squad uitgesteld worden om het te repareren

Hoe moeten de mensen bij Rocksteady Studios zich eigenlijk voelen? Ze maken drie ge-wel-dige Batman Arkham-games en vervolgens krijgen ze de opdracht om een pay-to-pay-to-pay-game te maken met Suicide Squad, in plaats van hun gewilde Superman-game. En dat terwijl Avalanche Software, bekend van Disney Infinity en Cars 3: Vol Gas voor de Winst, wél gewoon de kans kreeg om een singelplayer-avontuur te maken met Hogwarts Legacy. Een game die Warner Bros. absoluut geen windeieren legt. Net als dat de Arkham-games de kassa’s prima deed rinkelen overigens.

Gamesgoeroe Jason Schreier zegt te weten dat Suicide Squad wederom zal worden uitgesteld. Niet om de game opnieuw op te bouwen, maar vooral om het wat op te poetsen. De game zal dan ook eind dit jaar moeten verschijnen.

Maar we weten allemaal wat er nu gaat gebeuren. Deze game gaat (mede dankzij het succes van Hogwarts) niet voor 2025 verschijnen. Die zes verschillende valuta gaan er gewoon uit gehaald worden. Tenminste, als ze slim zijn.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.