The Last of Us 2 game van het jaar

Vannacht waren The Game Awards weer en hierbij is The Last of Us 2 uitgeroepen tot game van het jaar en won daarmee van onder andere Ghost of Tsushima en Hades. De game won ook awards voor beste regie en audiodesign. Laura Bailey won een award voor haar rol als Abby.

The Last of Us 2 is ongekend populair en verkocht in het eerste weekend al vier miljoen exemplaren van de game. Ook krijgt de game een eigen serie op HBO.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Zelfs met 0 verwachtingen en de wetenschap dat het verhaal ontzettend slecht is geschreven kon ik er niet doorheen komen. De eerste paar uurtjes waren super vet maar op een gegeven moment ken je de gameplay loop en raak je er op uitgekeken. Ghost of Tsushima daarentegen heb ik zoveel gespeeld dat ik me regelmatig verslapen heb voor werk. Compleet onterechte winnaar dus. Bigot sandwich

 2.   
  OnOwned's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: Kan het niet nog meer met je eens zijn. Ghost of Tsushima maar ook Doom Eternal hebben voor moeilijke werkdagen gezorgd door net iets te lang door te halen.

  Het ontzettend slecht geschreven verhaal nekt een storydriven game. Als je jezelf echt haat zoek dan eens op YouTube de video waarin alle cutscenes van TLOU2 op een rijtje zijn gezet. Het is echt mindblowing slecht om het zo achter elkaar te zien.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ben nogal verbaasd dat Doom Internal geen prijs heeft gewonnen. En al helenaal voor best sound design.

  Ook ik, vond The Last of Us 2 in vergelijking met deel 1 erg tegenvallen. Qua muziek, grafische kracht, gameplay wat meer verfijnder was is een dikke 10 waard. Maar het verhaal, DAT is toch een dingetje waar ik gewoon tegenaan loop met waarom ik deze game niet goed vond.

 4.   
  Turk–Life's avatar

  Zeer zeer terechte winnaar! Had t raar gevonden als die niet tot beste gekozen zou worden.

 5.   
  bambam1979's avatar

  Was voor mij de teleurstelling van het jaar.

 6.   
  Anoniem-493673835's avatar

  Volgens het grote publiek was er maar 1 winnaar: Ghost of Tsushima en dit overigens zeer terecht.
  De zogenaamde “gamer of the year” heeft een erg hoog “Joe Biden is de winnaar”- gehalte. Er klopt geen ene jota van. Zeg maar dé geselecteerde game door de zogenaamde “game journo’s and criticasters”….de gekozen game van de oppermachtige elite.

 7.   
  Anoniem-493673835's avatar

  Helaas aan te zien komen met de zwembandjes die dit spel al sinds het begin van Sony krijgt om relevant te blijven. Maar goed, wie neemt The Game Awards dan ook serieus?

 8.   
  RiiLaKuma's avatar

  Jammer maar helaas van mijlenver aan te zien komen. Dit spel mag van Sony niet falen en heeft vanaf dag één al de nodige zwembandjes gekregen om relevant te blijven. Een beetje als een patser die op de universiteit rond loopt omdat de ouders rijke geldschieters zijn. Maar goed, wie neemt The Game Awards dan ook serieus?