Gamersnet Podcast #98 | Het uitstel van The Last of Us 2

Salim en Peter zijn weer aangeschoven voor een nieuwe Gamersnet Podcast! De heren bespreken hun gespeelde games, maar hebben het natuurlijk ook over het uitstel van The Last of Us 2 en Iron Man VR, de remake van Modern Warfare 2 en de vraag of de nieuwe consoles hun releaseperiode gaan halen.

Ga dus lekker zitten voor nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Ik dacht precies hetzelfde wat Salim zegt. China is natuurlijk een communistische land en ook een land waarbij economie hoog in het vaandel staat, ze moeten blijven concurreren met USA. Een dergelijke land zal niet te lang zijn fabrieken gesloten houden.

    Salim zijn reactie is zo schattig 😀 ‘ik heb besloten om niet meer hyped te zijn tot ik een nieuwe trailer zie’. Hij heeft dus een aan/uit knop voor zijn hype. Ahah zo lief