Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered beschikbaar voor PS4

Na vele geruchten, uitgelekte details en een gelekte trailer is het moment nu eindelijk aangebroken. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Voor de pc en Xbox One is alleen een pre-purchase mogelijk. Voor deze platformen verschijnt de remaster over een maand. De prijs voor de remaster is zoals eerder al werd verwacht 24,99 euro.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered bevat, zoals de naam al doet vermoeden, een remaster van de campaign. De verhalende missies zijn volledig opgekrikt naar een 4K-resolutie en met HDR-ondersteuning. Voor de pc kunnen we straks een onbegrensde framerate en ondersteuning voor ultrawide beeldschermen verwachten.

Als je de game koopt, of als pre-purchase vast bestelt, krijg je de Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle om te gebruiken in Call of Duty: Warzone. In deze bundel zit een unieke skin voor operator Ghost, samen met twee blueprints voor wapens, een nieuwe Finishing Move, twee Battle Pass tier skips en wat cosmetische extra’s.

  1.   
    mmx's avatar

    Kan je deze straks ook op een schijf met een mooi doosje kopen anders pak ik de game wel online.