Mysterieuze trailer voor Death Stranding verschenen

Death Stranding was lange tijd een compleet mysterie: waar the fuck komt Kojima mee op de proppen? Aan trailers geen gebrek: onder andere Norman Reedus en Guillermo del Toro maakten hun opwachting, maar duidelijkheid over wát Death Stranding nou was? Ho maar. Maar blijkbaar heeft deze marketingstrategie zijn vruchten afgeworpen, want Kojima gaat er gewoon vrolijk mee door.

Er is namelijk een mysterieuze trailer voor de game verschenen. In de onderstaande tweet is de volledige video te zien. Er wordt duidelijk uit hetzelfde vaatje getapt als bij de trailers voor de film 1917, maar dan met een duidelijk Death Stranding-sausje. Behalve de vage beelden, krijgen we alleen te zien dat “het” in 2020 verschijnt, wat “het” ook moge zijn.

Ondertussen gaat het internet natuurlijk los: waar verwijst Kojima naar? Is het DLC? De pc-versie die tot nu toe alleen is aangekondigd? Of is het simpelweg een eerbetoon aan de eerdergenoemde film of een getuigenis van Kojima’s liefde voor films? Dat laatste lijkt overigens onwaarschijnlijk, aangezien “Coming 2020” duidt op meer dan een simpele dedication. Hoe dan ook, als er geen uitstel plaatstvindt, zien we binnen 314 dagen waar Kojima nú weer mee bezig is.

  1.   
    Anoniem-100136259's avatar

    Er komt geen pc versie want exclusive!

  2.   
    Mike Gevers's avatar

    @Anoniem-100136259: Verklaar dan deze Steam-pagina eens 😉