De mysterieuze gleuf… | Gamersnet Podcast #92

Terwijl Peter nog baadt in de warmte van Curaçao, nemen Salim en Tom het podcast-stokje even over van de baas. Aflevering #92 van onze wekelijkse talkshow wordt vanuit (beduidend minder zonnige) huissferen gepresenteerd, maar staat nog altijd bol van het vertrouwde, nodeloos gewauwel.

Daaronder valt een wat afwijkende introductie en gedeelde heimwee naar Vine, maar uiteraard bespreekt het tweetal ook wat nieuwe én oudere games. Zodoende weidt Salim verder uit over zijn ervaringen met Middle-earth: Shadow of War, terwijl Tom veren in de collectieve reet van games als Baba is You en Heave Ho prikt.

Qua nieuws was het een uitzonderlijk “rustige” week in de games, maar dat weerhoudt Saal en Tom er niet van om flink te speculeren over het kontje van de Xbox Series X. Zijn deze gelekte foto’s te vertrouwen en, zo ja, wat willen al die poortjes en openingen dan allemaal zeggen over Microsofts next-gen plannen?

Dat alles, en uiteraard een heleboel meer gezever, hoor je terug in aflevering #92 van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    segin's avatar

    Yes, altijd fijn als Tom er weer is!

    Nu nog een aflevering met z’n drieën!

    Hoop dat je een fijne vakantie hebt (gehad), Peter!