Sims 4: Klein Wonen (Tiny Living) vanaf nu beschikbaar

Het is tijd om je nieuwe Tiny House te gaan bouwen. Twee weken geleden lieten we je al de officiële trailer zien, maar vanaf nu is het nieuwste accessoirepakket van Sims 4 ook te spelen.

Het nieuwe accessoirepakket van de Sims 4 draait om minimalistisch en kleinschalig leven. Er zijn maar een beperkt aantal tegels die gebruikt mogen worden van een kavel om door te kunnen gaan als Tiny House. Dit nieuwe pakket lijkt dan ook goed aan te sluiten op de meest recente uitbreiding: Studentenleven. Sims die net van de uni komen hebben niet veel te besteden, dus voor hen is een dergelijk klein appartementje zeer geschikt. Heb je drie koters rondrennen en/of wil je graag meerdere hobby’s beoefenen? Dan kun je deze uitbreiding beter links laten liggen.

Naast de revolutionaire kast die in een bed kan worden veranderd zijn er ook nog andere nieuwe meubels te koop. Ook zijn er wat nieuwe kledingstukken te vinden voor je Sims. Het pakket is vanaf nu beschikbaar voor pc. Op 4 februari komt het pakket ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren