Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt volgens gerucht in 2021

Haal de zoutvaatjes maar weer tevoorschijn, want er is weer een smeuïg gerucht opgedoken. Volgens Redditer v17447377 heeft hij uit betrouwbare bron een flinke dot info rondom de sequel van Insomniacs Spider-Man – Marvel’s Spider-Man 2 – op weten te rakelen, waaronder een release window.

Als we de Redditer in kwestie op zijn of haar woord mogen geloven gaat Sony ergens dit jaar Marvel’s Spider-Man 2 officieel uit de doeken doen en moet de game volgend jaar verschijnen, waarbij een release op de PlayStation 5 zeer waarschijnlijk lijkt. De speler zal wederom door het inmiddels bekende Manhattan slingeren, al wordt ook gezegd dat Brooklyn en Queens worden toegevoegd en dat we winterse taferelen kunnen verwachten.

Over het verhaal weet de lekker nog niet veel te vertellen, al wist diens informant al wel te verklappen dat een hoop bekende gezichten acte de presénce geven. Zo zouden Venom, Green Goblin, Carnage, Mysterio, The Lizard en Cardiac bijvoorbeeld lekker komen schurken in de game.

Marvels Spider-Man 2 from r/GamingLeaksAndRumours

Volgens de Reddit-gebruiker is de bron iemand die dicht bij het vuur zit, maar nog steeds moeten we dit alles als een gerucht beschouwen. Het balletje ligt nu in ieder geval bij Sony om deze geruchten te bevestigen of ontkrachten, waarbij we natuurlijk hopen op het eerstgenoemde scenario.

  1.   
    Anoniem-1245914445's avatar

    Dan zal dan 1ste spel zijn waar ik van hoor dat ik een ps5 wil, of te wel ik hoop het klopt

  2.   
    RooddePanda's avatar

    Ik hoop dan ook dat Miles speelbaar als spiderman versie en ze nog meer met hem zullen gaan doen. Wat ze in deel 1 deden was al vet!