Ook dit jaar is Sony niet aanwezig op de E3

Sony heeft bekend gemaakt dat ze ook dit jaar niet aanwezig zullen zijn op de E3 in Los Angeles. Het Japanse bedrijf is daarmee voor de tweede keer op rij afwezig op de Electronic Entertainment Expo. Vorig jaar schitterde het bedrijf ook al van afwezigheid, maar dit jaar is het nogal opvallend.

Eind dit jaar brengt Sony de PlayStation 5 op de markt en elke vorm van publiciteit zou dan mooi meegenomen zijn, maar toch besluit Sony om niet aanwezig te zijn. De reden hiervoor is dat Sony zich simpelweg niet kan vinden in de visie van ESA, de organisator van het evenement. In plek van de E3 laat Sony zich naar verluidt wél op honderden andere gamebeurzen zien.

Ondertussen wachten we nog steeds op de grote aankondiging van de PlayStation 5 en de kans is dan ook groot dat Sony de bekendmaking zelf bij het grote publiek gaat brengen. Tijdens de CES begin deze maand is al wel het logo onthuld en afgelopen weekend verscheen mogelijk de eerste foto van het uiteindelijke uiterlijk van de console. De PlayStation 5 moet eind dit jaar verkrijgbaar zijn.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  blijft wel jammer. Al is het dan niet info over de ps5 Breng dan info naar buiten over bijv. playstation exclusives naar buiten.

 2.   
  Anoniem-1096038269's avatar

  Met de komst van de PS5 zou de presentatie van Sony HET moment voor mij van de E3 zijn.
  Vraag me af wat dit evenement nog voorstelt.
  Jochem Myjer heeft ooit iets gezegd, wat ook goed bij dit onderwerp zou passen: Snap d’r niks vaaan, snap d’r niks vaaaan.

 3.   
  mmx's avatar

  Ik denk dat Sony op andere grote game festijnen uitpakt .Vorig jaar gaf Sony al aan dat de E3 voor Sony niet meer interessant was.

 4.   
  Anoniem-156064328's avatar

  @mmx: All that I once loved, now lies in a shallow grave.