Sony onthult logo PlayStation 5

Het regent nieuws en lekken over de volgende generatie consoles. Zo weten we dat de PlayStation 5 mogelijk met cartrigdes werkt en hoe die eruit zouden kunnen zien. Ook hebben we foto’s van de devkit en de controller gezien. De wildste geruchten zijn wellicht dat de PlayStation 5 volledige backwards compatibility zou hebben. Wat we tot nu toe echter nog niet zagen, was het officiële logo voor de PS5. Daar maakt Sony nu zelf verandering in door het officieel te onthullen.

De onthulling vond plaats op de Consumer Electronics Show (CES voor vrienden) in Las Vegas. Maar het eerste dat opvalt is dat een aankondiging op zo’n podium wellicht meer op zijn plek was geweest voor een volledige rebranding. Echter, het logo van de PlayStation 5 lijkt wel heel erg op dat van de PlayStation 4. Het enige verschil is het getal en de complete afwezigheid van de kleur blauw.

Verder was de CES-presentatie wat betreft de PlayStation 5 weinig spectaculair. Vooral de specs werden herhaald: een snelle SSD (gemaakt door Samsung?), ingebakken ray-tracing in de hardware, 3D-audio, ultra-HD Blu-ray-ondersteuning en haptics en adaptive triggers.

De PlayStation 5 moet eind dit jaar verschijnen, volgens een van de vele lekken op 20 november, voor een prijs van vermoedelijk 499 euro.

 1.   
  mmx's avatar

  Lijkt wel op het logo van de
  PS2.Ik vind het best mooi

 2.   
  Anoniem-1383498891's avatar

  @mmx: ja en het lijkt ook wel op het logo van de ps4…

  en die van de ps3….

  en die van de ps1….

  en de psp… en ps vita

 3.   
  rolf1977's avatar

  Mijn reactie op deze nieuwe ps5 logo onthulling is hetzelfde als mijn gamersnet profiel-gifje ❤️

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  er worden de laatste tijd wel erg veel ”GERUCHTEN” over het social media verspreid….

  geruchten…. iets waar we geen ene drol aan hebben, Zolang sony zelf niets vernoemd/bekend maakt heeft geruchten ophelderen/reposten ook weinig zin.

  het zou natuurlijk stategie ook kunnen zijn om zo al mensen op te hypen.. Mja moet je hyped worden door iets wat niet offecieel bevestigd is.???

  Sony kondigde een elektrische auto aan… Zullen we daar van maken dat daar ”WAARSCHIJNLIJK” een PS5 in verwerkt is…. als veel mensen t roepen komt t er misschien nog wel in ook Kappa hahaha 😉

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  Psst Gamersnet… Ik heb een scoop voor jullie. Een sneak preview van de komende generatie PS-consoles logo’s!

  https://i.postimg.cc/gJLn8GYH/logos.jpg

  Je leest het eerst bij Gamersnet 😛

 6.   
  RLXTR's avatar

  @fantasyfreak: *SPOILER*

 7.   
  Anoniem-172609114's avatar

  @fantasyfreak: Haha mooie humor, ik moest er om lachen en kreeg een kriebeltje in mijn buikje.