DICE lanceert hotfix 5.2.2 Battlefield 5; TTK wederom aangepast

DICE brengt een hotfix uit voor Battlefield 5. Dit na de verschijning van de laatste update waarin opnieuw de TTK aangepast werd en er een nieuwe vorm van 3D spotting verscheen. De community was hier echter niet van te spreken en eiste dat DICE de wijzigingen ongedaan zou maken. De ontwikkelaar lijkt hier gehoor aan te geven, maar een volledige terugrol lijkt het niet te zijn.

De TTK (time to kill) werd drastisch verander en hierdoor had je met ieder wapen meer kogels nodig om de tegenstander uit te schakelen. Met de hotfix worden bepaalde wapens opnieuw aangepakt en wordt de TTK voor deze wapens weer aangepast.

Verder verscheen er een nieuwe vorm van spotten, namelijk 3D spotting. Zodra je binnen 28 meter naar een tegenstander keek, verscheen er automatisch een rode stip boven het hoofd. Binnen 15 meter verscheen een soortgelijke stip. Naar de tegenstander kijken was in dit geval dus al voldoende. De nieuwe manier van spotten wordt dan weer wél volledig terug gerold.

Vorige week verscheen ook het langverwachte Wake Island. De variant van Wake Island in Battlefield 5 is twee keer zo groot als de versie uit Battlefield 1942, maar daarmee wordt de strijd niet minder intens. Het groter maken van de map moet er voor gaan zorgen dat de snelheid meer wordt gebalanceerd.

  1.   
    Anoniem-774699306's avatar

    Ze lopen een bietjie te klote daaro geloof k