Godfall aangekondigd voor PlayStation 5 en pc

Terwijl Microsoft met Hellblade 2: Senua’s Saga en Xbox Series X de next-gen plannen heeft onthuld op de Game Awards, doet ook Gearbox voor Sony een kleine duit in het zakje. Godfall is de eerste game die officieel is aangekondigd voor de PlayStation 5 en verschijnt ook op pc.

Hoewel er projecten zijn waarvan we verwachten dat die op de PlayStation 5 gaan verschijnen, is Godfall de eerste game die daadwerkelijk is bevestigd. Ontwikkelaar Counterplay Games belooft een “looter-slasher” die zich af lijkt te spelen op een magische wereld. Deze actie-rpg gaat zowel singleplayer als twee en drie speler co-op ondersteunen. CEO van Counterplay Games Keith Lee legt het iets duidelijker voor jullie uit.

Our goal with Godfall is to reforge fantasy ARPG-style loot progression and third-person melee combat into a whole new genre: The Looter-Slasher. Namely, our game is uniquely one-part gear driven and one-part player-skill driven. Godfall retains the desire for offense-oriented, mastery-driven combat, rewarding you with head-turning, powerful loot that then inspires your next set of character builds.

Godfall verschijnt in het najaar van 2020 op PlayStation 5 en Epic Game Store, waardoor het automatisch een launchtitel voor eerstgenoemde lijkt te worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren