Binnenkort kunnen meer mensen Godfall niet spelen

Godfall is een looter-slasher die ten tijden van de launch van de PlayStation 5 exclusief voor die console verscheen. Op de pc is de game te spelen via de Epic Games Store, maar die exclusiviteitsdeal was voor een half jaar en dat stop op 12 mei aanstaande. De Europese leeftijdsclassificatieboer PEGI heeft de PlayStation 4 toegevoegd als platform voor het spel en dus kunnen we ervan uitgaan dat de game binnenkort ook op de PS4 verschijnt (via VG247).

Ontwikkelaar Counterplay Games en Sony hebben het nog niet bevestigd en ook is het nog niet bekend of de game richting de Xboxen komt. Hoe het ook zij, binnenkort kunnen nog meer mensen het matige Godfall links laten liggen. En dat is natuurlijk altijd goed nieuws.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Waarom noemen jullie alle games matig? Deze game heb ik erg van genoten. Vorig keer werd daysgone hier ook slecht genoemt met een matige verhaal. Was niets mis met het verhaal. Dat hadden meerdere mensen toen ook aangegeven onder de comments.

 2.   
  kanniet's avatar

  Het laatste jaar is het niveau van Gamersnet sowieso flink achteruit gegaan (vertrek Tom?).

 3.   
  Turk–Life's avatar

  @kanniet: @kanniet:

  Oh k wist niet dat hij weg is.

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  @Turk–Life:

  Tja dat heb je met meningen. Wat voor de één een matige game is kan iemand anders geweldig vinden.

  Over het algemeen krijg de game echt een middelmatige score (6,1 gemiddeld uit 58 reviews) van de pers dus zo raar is het niet dat ze dat zeggen. Des te leuker voor jou dat je er wel van kunt genieten toch? 🙂

 5.   
  Anoniem-1081972047's avatar

  Wat een matig nieuwsbericht. Lekker objectief bezig. Wat een website is dit gewroden zeg.

 6.   
  Turk–Life's avatar

  @fantasyfreak:

  En altijd reageren mensen met dat ze het niet eens zijn met de berichtgeving. Je ziet t zelf