Steam Autumn Sale is begonnen; Steam Controller uitverkocht

Sinterklaas en Kerstmis staan weer voor de deur en dat betekent dat het deals regent op het internet. Zo ook op Steam, waar de (gelekte) Autumn Sale is begonnen. Maar waar de koopjes op het platform vaak om games draaien, is er nu een stukje hardware dat wellicht de show steelt: de Steam Controller.

Althans, dat was kortstondig zo. Het apparaat was te koop voor 5,50 euro plus verzendkosten, maar op het moment van schrijven is het helaas uitverkocht. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen andere leuke koopjes te scoren zijn.

Zo is GTA 5 bijvoorbeeld voor de helft van de normale prijs te koop, oftewel 14,99 euro. Hetzelfde geldt voor Gears 5, dat te koop is voor 34,99 euro.

Maar voor alle deals is op deze pagina geen ruimte, dus check vooral de volledige Steam-uitverkoop om je backlog nog verder uit te breiden. De Steam Autumn Sale loopt tot 3 december.

 1.   
  Anoniem-1365421261's avatar

  Godverredomme dat ik die deal gemist heb!! 🙁

  Ik had een tijd geleden wel de Steamlink voor 1 euro plus verzenden maar wat een waardeloos kut apparaat wasdat zeg.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Whoa, ze logen niet toen ze gisternacht “just a few left” zeiden.

  Ben wel tevreden met mijn koop van de Steam Controller voor 14,30. Heb ’t altijd een finnicky ding gevonden, maar puur voor het unicum, wil ik ‘m wel in de kast. Benieuwd wanneer-ie binnenkomt.