Data komende drie Steam Sales gelekt

Steam Sales zijn inmiddels net zo berucht vanwege de goeie dealtjes als om het uitlekken van de data waarop ze plaatsvinden. Of het nou ligt aan een zekere betalingspartij of om ontwikkelaars die hun mondje voorbijpraten, Valve slaagt er keer op keer niet in om de data voor Steam Sales geheim te houden. Dat is in het najaar van 2019 niet anders. De komende maanden houdt het grootste pc-platform driemaal een uitverkoop: een Halloween Sale, een Autumn Sale en de immer grootste Winter Sale.

De eerste is redelijk kort en begint eind deze maand: tussen 28 oktober en 1 november kunnen we mooie aanbiedingen scoren voor vermoedelijk spookachtige games tijdens de Halloween-uitverkoop. De herfstacties zijn verkrijgbaar van 26 november tot en met 3 december, waarmee we dus al wat meer tijd krijgen om dealtjes te vinden.

Maar de grootste uitverkoop is, zoals altijd, de Winter Sale. Deze begint op 19 december en loopt door tot en met 2 januari 2020. De informatie komt van SteamDB, dat zegt dat het de informatie van meerdere ontwikkelaars en op meerdere plekken heeft verkregen.

  1.   
    Anoniem-2040489245's avatar

    ik mis de flash deals tijdens de oude steamsales, dat was altyd een mooie incentive om elke dag effe te checken wat er extra afgesprijst was.