GTA 5 sinds mei vijf miljoen keer verkocht

Red Dead Redemption 2 is, zeker sinds de release van de pc-versie, waarschijnlijk de nieuwe geldverdiener voor ontwikkelaar Rockstar, maar dat wil niet zeggen dat GTA 5 in populariteit daalt.

In mei 2018 stond de teller nog op 95 miljoen verkochte exemplaren, maar afgelopen mei was dat opgelopen tot 110 miljoen exemplaren. Dat gemiddelde verkoopcijfer van vijf miljoen exemplaren per halfjaar zet zich nog altijd voort: Rockstar maakt met gepaste trots bekend dat Grand Theft Auto 5 nu 115 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dit maakt moederbedrijf Take-Two bekend in de presentatie van de kwartaalcijfers.

Ook Red Dead Redemption 2 doet het natuurlijk fantastisch. Sinds de release in november is de game 26,5 miljoen keer verkocht, waarbij de pc-versie dus nog niet is meegenomen. Tot slot verkoopt ook Borderlands 3 prima: die game is sinds september zeven miljoen keer verkocht.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  goud mijntje.. Maar ook terrecht. GTA is een game die ik mega en mega veel gespeeld heb en nog.

  Natuurlijk heb ik ook periodes dat ik soms andere games speel. maar onder aan de streep zijn dat relatief korte periodes. GTA kom ik uiteindelijk altijd weer bij terug. Gewoon de diversiteit maakt het imo een top spel. custom races gta races stunt races en dan de shitload aan mogelijkheden wat je allemaal in freeroom kwa missies kunt doen.

 2.   
  Anoniem-1924771583's avatar

  Hoeveel shark cards zijn er ondertussen verkocht met hoeveel waarde in verhouding tot?

 3.   
  Moodey's avatar

  @Anoniem-1924771583: Hehe, dat zijn de interessante cijfers ja. Weet dat het in 2016 rond de 500 miljoen zat per jaar, maar online is steeds belangrijker geworden dus wie weet.