Pokémon GO onthult vanmiddag nieuwe Team Rocket-content

Pokémon GO kende een ijzersterke afsluiting van de zomer en begin oktober kregen we de eerste teasers voor nieuwe Team Rocket-content. De teasers en verhaaltjes bleven verschijnen in een verslag van Professor Willow, maar vanmiddag komt de conclusie. Op YouTube staat al een première gepland voor de trailer voor de nieuwe content, vandaag om 15:00 uur.

Echter, de content is voor sommigen al live, dus we hebben al een redelijk idee van wat er komen gaat. De eerder getoonde teamleiders (Arlo, Sierra en Cliff) gaan naar Poké Stops komen. Die kun je uitdagen door zes reguliere Rocket Grunts te verslaan, waarvoor je een Mysterious Component als beloning krijgt. Heb je er daar zes van, kun je een Rocket Radar krijgen die je naar een van de leiders leidt. Het is niet duidelijk of ook opperleider Giovanni ook naar Pokémon GO gaat komen. Vooralsnog is hij niet gespot door daadwerkelijke spelers.

Wel weten we al wat voor beloning we van Rocket-leiders kunnen verwachten, namelijk Shiny Shadow Pokémon. Shadow Pokémon kenden we al, maar tot nu toe konden we deze alleen in hun reguliere kleurenschema krijgen door Rocket Grunts te verslaan. In een gevecht tegen Arlo, Cliff of Sierra krijgen we echter ook de kans op een shiny-variant.

Hoe dan ook, de conclusie van het Team Rocket-verhaal in Pokémon GO verschijnt vanmiddag om 15:00 uur.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren