Pokémon GO houdt Stardust-evenement; teaset Rocket-content

Pokémon GO beleefde een knallend einde van de zomer, maar daar houdt het spel niet op. In de aanloop naar het Halloween- en feestseizoen wordt er nu een evenement gehouden dat spelers flink wat Stardust-bonussen oplevert. De Stardust-beloning is verdubbeld voor het vangen van Pokémon, het uitbroeden van eieren en gevechten tegen Team Rocket. Ook leveren Raids gegarandeerd 2000 Stardust op. Deze bonussen gelden tot 10 oktober.

Maar dat is niet alles. Op sociale media heeft Niantic de afgelopen dagen de nodige teasers geplaatst voor nieuwe content rondom Team Rocket. Professor Willow zou op zijn computer afbeeldingen hebben aangetroffen van nieuwe bendeleden. Deze heten Cliff, Arlo en Sierra, maar hun rol binnen Pokémon GO blijft natuurlijk nog even onduidelijk.

Daarnaast is er een nieuw laadscherm geïntroduceerd waarop deze drie leden van Team Rocket te zien zijn, alsook de beruchte Giovanni. Een oplettende Reddit-gebruiker merkte tevens op dat de Gym van Viridian City uit de anime-serie als achtergrond dient.

Er wordt flink op los gespeculeerd over wat Team Rocket van plan is. De Gym op de achtergrond zou er bijvoorbeeld op kunnen wijzen dat ook de Gyms in Pokémon GO voorzien worden van content omtrent de kwaadaardige organisatie. Ook hopen veel spelers dat de nieuwe personages, vooral ook Giovanni, wat verhalende elementen met zich meebrengen.

De drie onthulde karakters hebben allen accenten in een van de teamkleuren op hun kleding, wat erop wijst dat ze op de een of andere manier verband houden met Team Mystic, Team Valor en Team Instinct. Gebaseerd op hun die kleuren, hun uiterlijk en hun geslacht wordt gespeculeerd dat Cliff, Arlo en Sierra respectievelijk de tegenpolen zijn van de teamleiders Blanche, Candela en Spark.

Hoe dan ook, het blijft speculeren totdat Niantic ons meer informatie geeft of de nieuwe content live zet. Wat hoop jij te zien met de nieuwe Team Rocket-content? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren