Microsoft Store lekt Sims 4: Discover University

Vijf jaar na de initiële release van de Sims 4 is de game nog steeds hot en worden er regelmatig updates en uitbreidingen toegevoegd. Als we bepaalde screenshots mogen geloven wordt er dit jaar nog een uitbreidingspakket aan dit rijtje toegevoegd.

De die-hards van de Sims-community hebben het er al maanden over, maar eindelijk lijkt er bewijs te zijn voor hun vermoeden. Er staan screenshots online van de Microsoft Store die de Sims 4: Discover University (Universiteit) beschrijven. Volgens deze screenshots wordt de game op consoles uitgebracht op 17 december dit jaar. Een release op pc is vaak enkele weken tot een maand vroeger. We mogen in ieder geval verwachten dat we allemaal voor het eind van dit jaar nog aan de slag kunnen met het studeren.

In de beschrijving wordt ons duidelijk gemaakt dat er nieuwe carrières worden geïntroduceerd in onderwijs, engineering en rechten. Het studeren zelf vindt plaats op Britechester of Foxbury Institute. Naast het studeren is er ook tijd voor ontspanning en kan je je aansluiten bij diverse organisatie.

Het is niet de eerste keer in de Sims-franchise dat onze virtuele personen gaan werken aan hun educatie. Zo was er Sims 3: Studententijd en ook de Sims 2 heeft een uitbreiding gewijd aan studeren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren