Dit is de nieuwe Fortnite Chapter 2 map – Apollo

Het is een indrukwekkend staaltje marketing, waarbij Epic Games hun game Fortnite op slot heeft gegooid en niks meer communiceert via sociale media. Ondertussen lekken er wel verschillende dingen uit. Eerder verscheen een nieuwe trailer, waarin te zien was dat ook de gameplay zal veranderen in Chapter 2 van Fortnite. Onder andere varen met boten, duiken onder water en gameplay met pogosticks.

Nu wordt via Twitter de nieuwe map getoond waarin spelers zich straks kunnen onderdompelen, als het nieuwe seizoen verschijnt. Er zijn onder andere besneeuwde bergen, een haven met een vuurtoren en andere torens te zien. De map zou de naam Apollo dragen.

Ondertussen blijft het stil vanuit Epic Games. Ze zullen met een grote glimlach kijken naar de hype die is veroorzaakt. Het is niet voor niets ’s werelds meest gespeelde videogame.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.