Fortnite Chapter 2 bestaat; trailer uitgelekt

Hoewel Fortnite momenteel nog steeds niet speelbaar is doordat een wereldevenement ervoor heeft gezorgd dat de wereld van het spel is opgeslokt in een duister zwart gat, ziet het er nu naar uit dat er licht aan het uiteinde van dit zwarte gat is.

Twitteraar SkinTrackerCom heeft korte tijd een uitgelekt trailer voor het ‘nieuwe’ Fortnite online gezet. Waar de originele video niet meer te zien is, doordat hij de video offline heeft gehaald, zijn er wel tal van mensen die de trailer nog net op tijd hebben kunnen downloaden.

De uitgelekte trailer bevestigd de komst van het tweede hoofdstuk in Fortnite. Dit zorgt er ook meteen voor dat de teller van de seizoenen weer wordt teruggezet, waardoor een nieuw eerste seizoen een feit is.

Daarnaast zijn er ook nog tal van nieuwe content in de video te zien. Vanaf het tweede hoofdstuk is het mogelijk om levels op een nieuwe, wellicht ietwat leukere manier, te gaan vergaren. Ditmaal hoef je niet meer per se zo hoog mogelijk op het scorebord te eindigen, maar kan je er ook voor kiezen om wat leuke mini-achievements te halen. Denk hierbij aan een bepaald aantal eliminaties die je uitvoert in een potje, maar ook gezellig te vissen in een klein meertje.

Net als ieder ‘normaal’ seizoen brengt de battle pass ook dit seizoen weer tal van beloningen met zich mee.. Alleen het eerste seizoen brengt met de battle pass meer dan honderd beloningen naar het spel toe, die zeer afwisselend van elkaar zijn.

Wat ook zeer afwisselend is, zijn de vele nieuwe voertuigen waarmee je door de nieuwe wereld heen kan scheuren. Met dit hoofdstuk komen er verschillende boten naar het spel toe, waarmee je een tegenstander nog makkelijker kan beschieten vanaf het water. Daarnaast lijkt het er ook op dat je met de ‘nieuwe’ Fortnite neergeslagen kameraden kan oppakken en meedragen naar een plek waar het veiliger is.

Over een nieuwe wereld gesproken. De geruchten blijken toch waar te zijn, Fortnite krijgt zoals het er nu uitziet een compleet nieuwe wereld voor de boeg. Het is dan ook niet gek te noemen dat Fortnite voor een behoorlijk lange tijd niet speelbaar is. Zo sta je op het ene moment nog op een eilandje wat mensen neer te knallen, om vervolgens een gaspak te mogen aantrekken om een kerncentrale te gaan bezoeken.

Wanneer dit nieuwe seizoen nu daadwerkelijk van start gaat, is voor het moment nog onduidelijk. Houd Gamersnet dus zeker goed in de gaten om erachter te komen wanneer je weer precies Fortnite kan gaan opstarten, en als eerste aan de slag te gaan met het nieuwste hoofdstuk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren