Krijgt Fortnite een nieuwe map?

Fortnite Battle Royale zit al vol in het tiende seizoen en het lijkt erop dat er grote veranderingen voor de game op komst zijn. Terwijl men zou denken dat Epic gewoon doorgaat met seizoen elf, zijn er geruchten opgedoken dat Fortnite een nieuwe naam en een nieuwe map krijgt.

In de Italiaanse Apple app store, waarin kort een video te zien was over de game. Met de tekst “Capitolo 2”, hoofdstuk 2, een begeleidende beelden van een gebied die niet bekend is bij de spelers, is de geruchtenmolen op volle toeren aan het draaien. Een Twitter-gebruiker is wat dieper gedoken en heeft in broncode een waslijst aan namen gevonden, die verdacht veel klinken als nieuwe locaties voor Fortnite.

Epic Games geeft nog geen krimp en laat nog niets los over een eventuele nieuwe map, maar alle lichten lijken op groen te staan. Na tien seizoenen lijkt het ook een goede move om een nieuwe impuls te geven met een tweede map. Mocht er meer info los worden gelaten over “Fortnite Chapter 2”, dan lees je dat natuurlijk bij ons op Gamernet!

  1.   
    Anoniem-1857889396's avatar

    Thanks voor de nieuws ben benieuwd!

  2.   
    Anoniem-778196787's avatar

    Rhunever