Red Dead Redemption 2 komt op 5 november naar pc

Jawel, de kogel is door de kerk: Red Dead Redemption 2 komt naar pc! Na vele geruchten en lekken van beoordelaars en ontwikkelaar Rockstar zelf, is nu bekendgemaakt dat de westerngame naar je pc komt, en wel op 5 november al. De game is te pre-orderen via de recent geïntroduceerde Rockstar Games Launcher, waar je tot 22 oktober een bonus krijgt: twee gratis games uit het volgende lijstje.

 • Grand Theft Auto 3
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Bully: Scholarship Edition
 • L.A. Noire: The Complete Edition
 • Max Payne 3: The Complete Edition
 • Vanaf 5 november zal Red Dead Redemption 2 ook verkrijgbaar zijn via de omstreden Epic Games Store en andere digitale verkopers. Opvallende afwezige is Steam, waar het spel pas een maand later te koop zal zijn. In april verscheen al een gerucht dat Red Dead Redemption 2 als exclusive voor de Epic Games Store naar pc zou komen, maar helemaal exclusief is het dus niet. Ook gaat het niet om een periode van een halfjaar tot een heel jaar, maar slechts om een maand.

  Hoe dan ook, bij Gamersnet kunnen we niet wachten op 5 november!

  1.   
   BozeBever's avatar

   Goed nieuws! Let the modding begin!

   Maar begrijp mij niet verkeerd. Voor veel die-hard PC-gamers zal dit hun eerste aanraking zijn met iets uit de reddead serie. Had toch graag een quick-and-dirty port van deel 1 gezien voordat ik aan deel 2 zou beginnen.

  2.   
   Ik kom Harambe wreken's avatar

   Ik koop hem vast wel een keer op steam als ie in de aanbieding is. Er is geen enkel ander spel op mijn ps4 waar ik zoveel tijd in heb zitten als rdr2 dus heb voorlopig nog niet de behoefte om hem ook voor pc te hebben

  3.   
   mmx's avatar

   Ik denk eerlijk gezegd dat deze game fijner speelt op de pc dus haal ik hem wel de besturing vind ik prettiger met mouse en keyboard. En ja ik heb al de PS4 versie.

  4.   
   the ultimate gamer boss's avatar

   @mmx: hey is dat geen goed nieuws hahaha bam

  5.   
   mmx's avatar

   @the ultimate gamer boss: ja hè ben even op een kleine vacantie geweest naar Milaan is daar best te doen.lekkereten en drinken.

  6.   
   Puddingboom's avatar

   Fivem voor Red Dead Redemption hype?!

  7.   
   MisterMarcoo's avatar

   Als het goed is komt de game ook uit voor Stadia bij launch. Klopt dat?

  8.   
   someone else's avatar

   het lijkt me zoooo vet als ze deel 1 remasteren als een dlc voor deze game om dan de story in 1 keer achter elkaar door te knallen

  9.   
   Ho-Mo's avatar

   @MisterMarcoo: klopt!

  10.   
   PSPfreaky's avatar

   @someone else: Ik had gelezen dat Red Dead Redemption (1) zo brak was geschreven, dat er geen port mogelijk is. Of dat er veel verschil is tussen de console en PC architectuur. Weet niet precies wat het was.

   Ik heb zelf Red Dead Redemption eventjes op de PS3 gespeeld, maar nooit echt uitgespeeld. Nu deel 2 op de PC komt ga ik vast wel meer spelen!