Outlaw pass en nieuwe rol voor Red Dead Online: The Naturalist

Rockstar heeft een enorme update uitgerold voor Red Dead Online. Eén van de belangrijkste nieuwe toevoegingen betreft een nieuwe rol genaamd The Naturalist. In deze rol dien je op onderzoek uit te gaan en op verschillende dieren te jagen. Je kunt je aanmelden bij conservator Harriet Davenport om alles over je nieuwe rol te leren. Je wordt ook goed beloond door het verdoven van verschillende dieren, om vervolgens bloed en andere stoffen bij de dieren af te nemen.

Hiervoor is een nieuwe kogel beschikbaar, namelijk de Sedative Varmint Cartridge. Je krijgt overigens ook de optie om geld te verdienen met het “ouderwets” jagen van dieren. Jager Gus Macmillan snapt niks van de ambities van Davenport en hij zal je vooral belonen voor pelsen. Wie je ook besluit te helpen, beide geven recht op verschillende unieke items die bij de manier van spelen passen.

Om te beginnen met je nieuwe rol dien je je te melden in Strawberry, waar zowel Harriet als Gus te vinden zijn. Je gaat je onderzoek bijhouden in je nieuwe Animal Field Guide, waarbij het fotograferen en opsporen van dieren van groot belang is. Natuurlijk krijg je weer veel nieuwe items en skills die passen bij de rol. Denk daarbij aan speciale paarden, kleding, accessoires, tonics en recepten. Zo is er een Animal Reviver toegevoegd zodat je die bedreigde diersoorten kunt redden. Ook is er een speciale tonic die het weer beïnvloedt.

Als je eenmaal een beetje gewend bent in je nieuwe rol, zal je ook nieuwe Legendary Animals tegenkomen. Deze dieren kun je vinden in Free Roam, maar ook middels Animal Sighting assignments die je krijgt van Harriet. Zij zal je kaarten verkopen die je naar nieuwe dieren leiden. Er zijn Legendary vossen, everzwijnen, wolven, bizons, poema’s en rendieren, maar er zullen er meer verschijnen in de komende weken. Om je op weg te helpen in de nieuwe rol is er dubbel geld te verdienen op Tier 3 Legendary Animal samples.

Om je een beetje te helpen is er ook een nieuwe Advanced Camera te bemachtigen bij Wheeler, Rawson and Co. Deze heeft meer functies en filters. Nieuwe wapens komen in de vorm van de aanpasbare Improved Bow en de Elephant Rifle, die geschikt is voor het jagen op grote dieren. Deze zijn natuurlijk ook te gebruiken in de nieuwe Free Roam Events. Open de jacht op stropers of verdoof bepaalde dieren in twee nieuwe modi.

We hebben er even op moeten wachten, maar de derde Outlaw Pass is nu beschikbaar. Na het aanschaffen hiervan kun je tot 40 Gold Bars (terug)verdienen en veel exclusieve content vrijspelen. Denk daarbij aan unieke kleding, kamp-upgrades en meer. Er zijn 80 rangen vrij te spelen in de nieuwe Outlaw Pass en hij is beschikbaar tot en met 19 oktober.

Tot slotte zijn er ook 250 bugs verholpen in de game. Een volledige patchlijst is hier te bekijken.

Deze gigantische update voor Red Dead Online is nu binnen te halen en hij weegt ongeveer 5GB. Ga jij weer aan de slag met Red Dead Online? Laat het ons vooral weten in de comments!

  1.   
    bjornpik's avatar

    Ben zowiesobzo van van rdr2 ennheb e update al gesoeelt alleen vind de collecter al niet echt keuk dusja is dit wel beetje jammerbmaar leuke update voor de outlaw pas moet nogbveel andere rollen nax levelen