Gratis GTA San Andreas bij Rockstar Games Launcher

Het houdt maar niet op met bedrijven die kiezen voor hun eigen game launcher! Rockstar is de volgende reeks en hun programma zorgt ervoor dat je alle pc-games vanaf één plek kunt opstarten. Dit geldt zowel voor fysieke als digitale versies. Natuurlijk is er ook een shop aanwezig.

Daarnaast worden cloud saves geïntroduceerd. Mensen die de Rockstar Game Launcher nu installeren krijgen bovendien een gratis exemplaar van GTA San Andreas. Dat lijkt ons een mooi gebaar om het te proberen

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Een spel van 14 jaar geleden die bijna iedereen al heeft voor WEER een nieuwe en compleet onnodige launcher. Nee bedankt.

 2.   
  JohnClark's avatar

  Vreemd, mijn rockstar account op de site zegt dat ik MaxPayne 3 en GTAV heb (klopt ook).
  De launcher voegt MP3 (disc) toe om te downloaden, GTASA om te claimen en GTAV (Steam) om (opnieuw) te kopen?

  Misschien het verschil in aanschaf?

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Rockstar Social Club was nauwelijks een launcher te noemen, eerder gewoon een netwerkpoort voor (hoofdzakelijk) Grand Theft Auto V.

  Lijkt me heel aannemelijk dat ze die nu gewoon even snel omkatten om meer (ook oudere) Rockstar-titels intern aan te kunnen bieden ter test, om dan uiteindelijk over te gaan op volledige in-house verkoop van Red Dead Redemption 2 voor pc.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmmm ben er niet zo kapot van. Had nooit problemen om GTA op te starten. Maar nu die nieuwe launcher heb ik toch al wat keren problemen ondervonden [PC]

  Beetje jammer.

 5.   
  Mitonium's avatar

  Niet geheel onverwachts aangezien elke uitgever ineenkeer met hun eigen launcher komt, maar tot nu toe zie ik tog het nut er niet van in, de enigste launcher naast steam die ik echt lekker vind werken is uplay, en zeker met uplay + is dat een launcher die ik graag gebruik.

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Weer een nieuwe launcher…

 7.   
  Anoniem-1389183729's avatar

  Hoi

 8.   
  Anoniem-1204465074's avatar

  ahaas