Rockstar kondigt Los Santos Summer Special aan in GTA Online

Het is zomer en de mussen vallen van het dak! Dat geldt niet alleen in Nederland, maar natuurlijk ook in het Los Santos van GTA Online. Om dat te vieren introduceert Rockstar Games de Los Santos Summer Special, met zomerse extra content als nieuwe voertuigen, nieuwe coöperatieve missies, nieuwe races en een Open Wheel Race Creator. De content is per direct beschikbaar.

Laten we beginnen met de nieuw te scoren voertuigen, waarbij onderstaande Lampadati Tigon, Invetero Coquette D10 en de Vapid Peyote Custom het meest in het oog springen. In totaal zijn 15 nieuwe voertuigen te scoren, namelijk:

Imponte Beater Dukes
Albany Manana Custom
Bravado Gauntlet Classic Custom
Declasse Yosemite Rancher

Canis Seminole Frontier
Bravado Youga Classic 4X4
Dundreary Landstalker XL
Benefactor Glendale Custom

BF Club
Maibatsu Penumbra FF
Benefactor BR8

Naast dat er ook veel nieuwe wielen worden toegevoegd, is de introductie van zes nieuwe coöperatieve missies natuurlijk het tofst! Als je in het bezit bent van een Galaxy Superyacht krijg je een uitnodiging van Captain Brendan D’arcy die je een glimp van het leven van een kapitein laat zien. De missies zijn overigens ook solo te spelen, wat handig kan zijn, want tot 19 augustus verdien je dubbele beloningen met deze missies en als je ze alle zes uitspeelt krijg je een unieke zeewaardige outfit.

Het is al enige tijd mogelijk om een Formule 1-ervaring te beleven in de game middels de Open Wheel Races. Naast dat er in deze update 9 nieuwe tracks worden geintroduceerd, is er ook een Open Wheel Creator toegevoegd, waarmee je als speler zelf parcours kunt bouwen. Kom maar op met Circuit Zandvoort crea bea’s! Overigens zijn er ook dubbele beloningen te scoren voor Open Wheel Races.

Bij het Diamond Casino is ook content toegevoegd in de vorm van een nieuwe Diamond Adversary Series met dubbele beloningen. Tot slotte zijn er twee nieuwe arcadekasten te vinden op verschillende arcadehallen in de stad en kun je filmrekwisieten te verzamelen in de stad.

Voor alle andere verbeteringen in de game verwijzen we je graag door naar de Patch Notes!

 1.   
  JohnnieBoy's avatar

  Gaaaaaap.

  Ik droom van een studio die ons elke 2-4 jaar van een nieuwe Single Player Campaign- game voorziet, met een nieuwe map, en missies geheel in de stijl en sfeer van GTA. Ik denk dan aan een franchise die trouw zweert aan het Single Player Campaign genre. En bij elke nieuwe game nemen ze dan een bepaalde regio, staat of land onder de loep.
  Denk bijvoorbeeld aan SPC: Holland (en dan maak je een game waarbij je de crimineel bent in Nederland. Dus met alle tpyisch Nederlandse dingen, Amsterdam als stad in de game, en daar bouw je je missies omheen).
  Of bijvoorbeeld SPC: Boston: Ierse maffia.
  of SPC: Colombia, of Idaho, of Sicilië, of Moskou, Tokio enzovoorts enzovoorts. Dit gaat veel geld kosten, maar een verkoop van 20 miljoen+ exemplaren per uitgebrachte titel is dan een zekerheid.

  Helaas zal dit nooit gebeuren. Waarvoor ik al 9 jaar waarschuw is een feit geworden (Online DLC’s, vervolgens micro-transacties) hebben de gamewereld veel schade berokkend. Het heeft een nieuw verdienmodel geschapen. Minder werk, meer uitbuiting van personeel, minder games. Tel daarbij op dat we nog te lijden hebben onder massale SJW terreur in games en de ramp is compleet.

  Daarnaast is de prijs van een video al 15 jaar hetzelfde: €60,-
  Dit kan voor een nieuwe grote titel natuurlijk niet meer. De technologie kost geld, meer manschappen kosten geld. Dus ik betaal heel graag €90,- of €120,-

  Geloof me, als ik de middelen had zette ik er team van 2.000 mensen neer en deed ik het.

 2.   
  BozeBever's avatar

  Weet je nog… Dat GTAV grote verhalende content zou krijgen? Pepperidge Farm Remembers…

 3.   
  JohnnieBoy's avatar

  @BozeBever: Tsja. Die staan gewoon onder bewind van TakeTwo, en als die zeggen dat dit het money-ship is dat zo moet blijven draaien dan doen ze dat. Benzies en Dan Houser zijn eruit gebonjourd en dat is ongetwijfeld niet voor niks.

  2020: en kijk eens waar we staan in game-land. Pathetic is het gewoon.