Sony zet een PlayStation 4 Pro in Death Stranding-stijl op de markt

Wie nog op zoek is naar een PlayStation 4 Pro met een wazig tintje, heeft mazzel. Tijdens de meest recente State of Play heeft Sony een nieuwe versie van diens 4K-console uit de doeken gedaan, welke haar inspiratie heeft gehaald uit Hideo Kojima’s laatste geesteskind, Death Stranding.

Wie al gruwelde van glossy consoles ‘omdat je daar zo snel vingerafdrukken op ziet’ wil misschien verder blijven zoeken. De Death Stranding-versie van de PlayStation 4 Pro – welke overwegend wit is – bevat namelijk twee grote zwarte handafdrukken. De controller is daarentegen niet wit of zwart, maar van piesgele transparante aard, al is het aannemelijker dat deze gebaseerd is op de vloeistof in de BB pod .

Tot op heden vermeld Sony dat de Limited Edition console uitsluitend via Amerikaanse en Canadese retailers te pre-orderen valt, dus het valt nog even te bezien of deze ook naar het Europese continent komt. Zo niet, dan is importeren natuurlijk nog een optie. In de States gaat de bundel in ieder geval voor $399 van de hand. Dit is exclusief baby trouwens.

UPDATE: De bundel is inmiddels ook in Nederland te pre-orderen. Hier bedraagt de advies verkoopprijs €469,-

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  mooi ding, controller wat minder

 2.   
  Anoniem-1029574604's avatar

  Lelijk ding bah.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Mooi dat ze steeds vaker thema’s maken, Al kun je inprincipe ook zelf skins kopen en erop plakken. Maar plakken en gespoten/fabrieks af zit toch altijd wel wat verschil in.

  Maar ik zeg lekker veel van dit soort acties doen, Degene die daar dan echt fan van zijn hebben dan zelf de keuze om het te kopen of niet.

  zelfde geld ook voor controllers. gaaf als ze zelf met meerdere designs komen. Al is daar dus ook veel kwa skins voor te koop en ook cases die te koop zijn. Alleen dan moet je dus wel even alles overzetten. Maar met behulp van YT kan iedereen dit… Ik doe dat nu al een paar jaar en het is [ff afkloppen op hout] nog nooit verkeerd gegaan

 4.   
  Anoniem-625942086's avatar

  Hoop dat het nog naar Nederland komt. Erg mooi ding

 5.   
  Anoniem-832616993's avatar

  “Hideo Kojima’s laatste brainfart”
  Wat is dat nou voor onzin?

 6.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-832616993: dat was inderdaad niet het juiste woord. Het is inmiddels aangepast. Bedankt voor je oplettendheid.

 7.   
  Ho-Mo's avatar

  @CHILLOZZ: hehe alles goed met je motor? Hehe

 8.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Ho-Mo:
  Weet niet waar je op doelt maat.

  Maar ik geloof dat er eens gezegd is dat het ontopic moet blijven. Sensatie kun je beter elders zoeken…. Je komt iig weer raar uit de bocht gevlogen