DiRT Rally nu gratis te downloaden op Steam

Komt de titel van dit nieuwsbericht je bekend voor? Dat is niet heel vreemd, want twee weken geleden was de pc-versie van DiRT Rally ook al gratis te downloaden. Toen moest je je inschrijven op de Humble Bundle-nieuwsbrief om de rallyracer van Codemasters voor nop aan je digitale catalogus toe te kunnen voegen.

Mocht je deze actie destijds gemist hebben of was het abonneren op een nieuwsbrief je al te veel moeite? Dan hebben we nu goed nieuws voor je, want DiRT Rally is wederom gratis verkrijgbaar en ditmaal staat er geen tegenprestatie tegenover. Mits je al over een Steam-account beschikt dan. Tot morgenavond 19.00 uur kun je DiRT Rally op Steam namelijk gratis toevoegen aan je Steam-bibliotheek.

DiRT Rally verscheen in 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Begin dit jaar verscheen met DiRT Rally 2.0 de opvolger en ook dit deel kon op uitstekende kritieken rekenen, zo blijkt ook uit onze review.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    dit spel was eerder al eens gratis.. maar wel fijn voor de gene die hem toen niet hebben/konden downloaden/aankopen het nu wel gratis weer kunnen 😀

  2.   
    dannyelske's avatar

    Thanks !