DiRT Rally tijdelijk gratis te scoren via Humble Bundle

Ben je nog op zoek naar een racing game maar zit het financieel eventjes een tikkeltje tegen? Dan hebben de ‘nederige’ luitjes bij Humble Bundle nog wel iets voor jou. Tot en met zondag mag je daar helemaal gratis en voor niets je kopij van DiRT Rally komen claimen, mits je daar een klein gebaar tegenover wilt stellen.

Niks is namelijk echt voor niets, dus Humble Bundle zou wel graag zien dat je jezelf eventjes aanmeldt voor hun nieuwsbrief. Heb je dat in het verleden al gedaan, dan hoeft dat natuurlijk niet meer, maar ook dan kun je gewoon met een gratis versie van DiRT Rally aan de haal gaan. Kleine kanttekening: het gaat hier dus om de pc versie, laat daar even geen mistverstand over bestaan. Geïnteresseerd? Dan rap naar Humble Bundle en inschrijven met die hap! Je hebt namelijk maar tot zondag aanstaande 19:00 de tijd om je game te claimen.

Voor degenen die het nog niet weten, DiRT Rally is een rally game (duh…) waar niemand minder dan de legendarische mensen van Codemasters hun hart en ziel in hebben gestoken. Iedereen die Codemasters een beetje kent, weet wat de forte van de Britse studio is. Racing games dus. Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn van Codemasters ontwikkelkwaliteiten, check dan vooral even de review van DiRT Rally op Gamersnet.nl, waar onze Daniël de game een dikke 9 gaf.

  1.   
    dannyelske's avatar

    Thanks!

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    Nice thanks voor het bericht heb m ff binnen geharkt 😀