Dirt Rally ontvangt VR-ondersteuning… tegen een prijs

Een bekend gezegde luidt: “wat goed is, laat lang op zich wachten.” Dat geldt zeker voor de VR-ondersteuning van Dirt Rally, die ruim een jaar na de release van de game eindelijk beschikbaar is. Een ander bekend gezegde luidt: “voor niets gaat de zon op”. En ook dat geldt voor deze DLC.

Wil je Dirt Rally ervaren in VR, dan zul je namelijk 12,99 euro moeten ophoesten. Heb je de game nog niet, dan kun je het spel in combinatie met de DLC aanschaffen voor 49,99 euro. De Dirt Rally VR add-on is beschikbaar in de PlayStation Store.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  lang geleden inmiddels dat we weer eens wat van VR gehoord/gelezen/gezien hebben.
  Stil rondom VR is de hype er af….?

  Ik vermoed zo dat je bij een game ala dirt rally nogal snel misselijk word als je dat in VR speelt.

 2.   
  tranceguy's avatar

  Hoezo hype?????

 3.   
  Flapjack's avatar

  vr is een pseudo hype. oculus rift had in het prille begin va ontstaan een doel voor ogen dat betaalbaar, en beter zou werken dan de profesionele systemen. men ging uit van 300 euro. maar sedert facebook dit ideale plaatje heeft verzwolgen zijn de prijzen enorm omhoog gedreven. waarbij ze aan de oorspronkelijke doelgroep totaal voorbij gegaan zijn. namelijk jij en ik, de studerende gamer met een custom build pc. om daar nog eens het zelfde bedrag op te leggen voor een accesoire is voor gamers teveel. tegenwoordig heb je 3x het budget van de normale gamer nodig om een aantal zeer experimentele spelletjes (die je na een middag al zat bent) te spelen. ik ben benieuwd naar de verkoopcijfers van deze vr headsets. zeker als ook nog geld gaan vragen voor dlc die als sleutel werkt voor je vr systeem. gaming wordt op deze manier een elite hobby. wat trouwens ook een goeie stelling zou zijn voor de hot koffie show.