Nieuwe mappen voor Battlefield 5 verschenen

Voor fans kan het niet snel genoeg gaan, maar er zijn inmiddels weer twee nieuwe mappen voor Battlefield 5 verschenen. De mappen zijn speelbaar in de modi Squad Conquest en Team Deathmatch en heten Provence en Lofoten Islands. Heel veel informatie over de nieuwe mappen is te vinden op de officiële website van Battlefield.

Verder brengt ontwikkelaar DICE meteen een nieuwe update uit die de nodige verbeteringen aan de stabiliteit en fixes aan de game met zich mee brengt. Ook is eindelijk de level-cap omhoog gebracht naar 500; iets waar enorm veel spelers hun ongenoegen over uitten. Verdere updates zijn te vinden in de blog van Battlefield.

  1.   
    Overload14's avatar

    Leuk dat ze toch nog moeite doen om hun fouten recht te zetten en ze nieuwe maps gratis erin blijven steken. Alleen jammer dat deze precies meer op kleinschalige basis gefocussed zijn. Op zich niets mis mee met Infantry-focussed maps maar Squad conquest vind ik persoonlijk één van de slechtste modes in BFV. In de plaats had ik toch liever gewoon verder Domination kunnen spelen. Iets wat voor deze maps ook perfect zou zijn denk ik dan.

  2.   
    Anoniem-1373960722's avatar

    Komen die mappen later ook in gewone conquest?