Vervolg op The Dark Pictures: Man of Medan heet Little Hope

Terwijl het in 2018 aangekondigde Man of Medan – de eerste game in Supermassive Games’ The Dark Pictures-serie – inmiddels klaarligt om de verkoop in te gaan, weten we nu al hoe het vervolg gaat heten. In 2020 verruilt de Until Dawn-ontwikkelaar het spookschip van Man of Medan voor een angstaanjagend dorpje genaamd Little Hope, waar een minstens zo creepy bos aan grenst.

Dat we dit weten hebben we te danken aan een Twitteraar genaamd Justin (@slashthrasher) die de teaser trailer van Little Hope na het uitspelen van de game heeft gecaptured en gedeeld. In die trailer wordt maar al te duidelijk dat ook een schimmig dorpje en een bos niet bepaald de beste plekken zijn om als jong volwassenen eens eventjes te bivakkeren. Alsof we dat nog niet na het spelen van Until Dawn… Afijn, check anders even de trailer hieronder.

The Dark Pictures Anthology bestaat uit diverse opzichzelfstaande filmische horrorgames, waarin we telkens weer in de huid van andere mensen kruipen. Net als in Supermassive’s andere games draait alles weer om keuzes maken en de consequenties daarvan ondervinden. Man of Medan – de eerste in de reeks – is vanaf vandaag te koop. Little Hope moet volgens de teaser trailer ergens volgend jaar op de planken komen te liggen.

  1.   
    420blazeit's avatar

    Ben hier wel benieuwd naar, until dawn was lache om met vrienden op de bank te spelen

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Nice, dat wordt een feestje! Kreeg ook al de melding dat ik vandaag Man of Medan op kan halen <3