Man of Medan aangekondigd door Supermassive Games

De ontwikkelaar Supermassive Games is samen met Bandai Namco een groot project begonnen met de naam The Dark Pictures Anthology. Het gaat een serie verhaal gedreven en cinematische horrorgames, die het voorbeeld van Until Dawn volgen. Het eerste deel van deze serie verschijnt in 2019 en heet Man of Medan.

In de trailer zien we een groep duikers die is gestuit op een scheepswrak in de buurt van Indonesië, waar nogal mysterieuze dingen op gebeuren. Uiteindelijk worden de hoofdpersonen aangevallen door een soort zombies en lijkt één van de duikers bezeten te zijn.

In Man of Medan en de rest van de Dark Pictures-serie, hangt het verloop van het spel heel erg af op je keuzes. Net als in Until Dawn hebben jouw keuzes grote gevolgen en kan het zelfs levens kosten. Met de Dark Pictures Anthology kiest Supermassive ook voor meer platformen naast de PlayStation, wat opvallend is aangezien de studio bijna uitsluitend games voor Sony heeft gemaakt. In 2019 komt Man of Medan voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  looks like a finaly uncharted like a game voor de pc heerlijk

 2.   
 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @swklijn1: huh