Man of Medan-ontwikkelaar toont trailer van The Dark Pictures: Little Hope

Na de korte teaser die Man of Medan-ontwikkelaar Supermassive Games achter de credits van diens laatste horrorshow propte, komt de studio nu met een nieuwe trailer van het volgende deel in The Dark Pictures Anthology. In ruim twee minuten laat men zien dat vaste grond onder de voeten geen garanties biedt wanneer het op overleven aankomt.

In The Dark Pictures: Little Hope verruilt Supermassive Games het ronddobberende spookschip namelijk voor het titulaire dorp Little Hope, welke een behoorlijk beladen historie bij zich draagt. In de 17e eeuw maakte iedereen elkaar uit voor heks en gooide men elkander linea recta op de brandstapel, of dat nu terecht was of niet. Anno nu brengt dit nog steeds de nodige consequenties met zich mee, wat uiteraard voer voor een horrorscenario is. Afijn, check hieronder de trailer maar even.

Het is maar de vraag of Little Hope weer een beetje de kwaliteit van Supermassive’s vorige games weet te evenaren. Over Man of Medan waren de meningen sterk verdeeld. Onze eigen Sander noemde de game in zijn review “misschien niet de beste start van Supermassive Games” The Dark Pictures Anthology”, mede dankzij de houterige animaties. Desondanks werd Man of Medan nog bekroond met een 7.5. Dat geeft de gamer voor het vervolg toch nog ‘een beetje hoop’…

The Dark Pictures: Little Hope verschijnt in de zomer van 2020 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    ziet er gelikt uit ik moet maar eens snel het vorige deel gaan spelen