Sims 4 gaat samenwerken met modehuis Moschino

Lang wachten op nieuwe content voor de Sims 4 is eigenlijk nooit van toepassing. Hoe we begin van de zomer nog aan de slag konden met het nieuwe uitbreidingspakket Sims 4: Eiland Leven, kunnen we onze Sims deze zomer ook nog eens stylish verantwoord kleden. EA gaat voor een nieuw Stuff pack samenwerken met modehuis Moschino.

Vind je de kleding van je Sim een beetje tam of wil je echt wat uitstralen met je kleding? Binnenkort is het mogelijk om je Sim in dure designerkleding te steken. In het nieuwe Moschino Stuff Pack is er veel nieuwe kleding te vinden en ook wordt de freelance-carrière wat uitgebreider. In de nieuwe trailer is alvast een voorproefje te zien met wat er allemaal beschikbaar wordt voor jouw Sim.

Hier houdt de pret niet op. Ook verkoopt het Italiaanse modehuis nu Sims-gerelateerde kledingstukken in enkele vestigingen. Zo is er een heus Sims badpak waarmee jij helemaal hip het zwembad kan betreden. De Sims-lijn is, net zoals de overige Moschino-kleding, erg duur. Een doodgewone Moschini-trui kost een honderdje of vijf. Het Sims badpak kost hier ongeveer de helft van. In ieder geval kost het je een rib uit je lijf.

Vanaf 13 augustus is het nieuwe Moschino-Stuff Pack beschikbaar voor pc en Mac. Op 4 september wordt dit uitgebreid naar zowel de Xbox One als PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren