Gamersnet Podcast #70 – De heetste podcast ooit

De mussen vallen van het dak, maar toch schuiven Salim en Peter aan om de week in games met jullie te bespreken. Allereerst behandelen we de nieuwe Casino-update van GTA Online, waar Peter urenlang mee aan de slag is gegaan. Watch Dogs Legion krijgt vijf verschillende verhaallijnen en Salim twijfelt of dat wel kan.

Het VK vindt Lootboxes geen probleem en Nintendo wordt aangeklaagd vanwege fouten in het design van de Joy-Con-controllers. Genoeg om naar te luisteren dus!

Luister dus vooral naar de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  mmx's avatar

  Neem een Bavaria werkt goed voor de hitte! Vraag komt er nog een vrijdagprijsvraag vond ik altijd leuk.

 2.   
  Petor's avatar

  @mmx: Prijsvraagvrijdag heeft een zomerstop and will return, cheers! (en drink ook water alcohol droogt uit ;-))

 3.   
  mmx's avatar

  @Petor: alles nathouden Peter hoe maakt niet uit ,heej het was gisteren zeker flink transpiren in Utrecht alleen jammer met de hitte. Wel fijn dat de prijsvraag er weer komt.

 4.   
  Petor's avatar

  @mmx: Het was in de GM koeler dan buiten hoor 🙂

 5.   
  darroox's avatar

  Mijn neefje heeft ook kapitalen uitgegeven aan Fortnite en doet het nu bij Apex Legends omdat hij de coolste skins van de klas moet hebben. (13 jaar)

 6.   
  mmx's avatar

  @darroox: ik heb ook kids maar hun zakgeld stond vast evenals gamen en school .en aan die regels moesten ze zich houden . Ik vind goede scholing belangrijker dan gamen voor kids.

 7.   
  Ho-Mo's avatar

  Deze website is een beetje dood of niet? Weinig reacties overal. Best aardige podcast trouwens. Ga het eens even aankijken.

 8.   
  Petor's avatar

  @Ho-Mo: Wekom op GN! Ach, we zijn niet de grootste, maar mogen ook zeker niet klagen hoor. Bovendien is het zomer en vakantie. Leuk dat je luistert! 🙂

 9.   
  Ho-Mo's avatar

  @Petor: leuk dat jullie zo’n site hebben en mooi werk verzetten!

 10.   
  Petor's avatar

  @Ho-Mo: Thanks! Leuk dat je ons bezoekt!