QuakeCon Sale gestart op Steam; goedkope Bethesda-games

Het is zomer en dat betekent dat er weer volop conventies voor de deur staan. Zo ook QuakeCon, waar jaarlijks de franchises van id Software en andere ZeniMax-ontwikkelaars worden gevierd. Dat evenement vindt dit weekend plaats en zoals gebruikelijk gaat dat gepaard met een speciale uitverkoop op Steam.

Bij de QuakeCon Sale gaan veel games voor een zeer schappelijk prijsje over de toonbank. Denk daarbij aan DOOM voor 6,59 euro, Prey voor 5,99 en de GOTY-editie van Fallout 4 voor 14,99 euro.

Wellicht de opvallendste deal is echter het in mei verschenen RAGE 2: deze game, die door bar weinig marketing vooraf werd gegaan, is voor de helft van de normale prijs verkrijgbaar: 29,99 euro. Dit is een opvallende, maar enigszins voorspelbare, korting: door het gebrek aan marketing heeft de game waarschijnlijk ver beneden verwachtingen verkocht.

Maar QuakeCon draait natuurlijk niet alleen om goeie deals, het gaat uiteindelijk om de games. Vrijdag vindt dan ook een keynote plaats om 18:00 uur (Nederlandse tijd). Daar krijgen we onder meer nieuwe beelden van DOOM Eternal te zien. Houd Gamersnet rond die tijd dan ook in de gaten!

  1.   
    BozeBever's avatar

    Misschien was ik t hoor, maar was er juist niet reteveel marketingknaken aan rage2 opgegaan? Zag overal neonkleuren en iedere youtuber speelde dit ‘fftjes’. Volgens mij heeft het falen van de game simpelweg als oorzaak dat het de hype niet waarmaakte. Niets meer niets minder.

    Prey wel even binnenhalen trouwens… Leek mij toen best leuk!