Valsspelers spelen tegen elkaar in Apex Legends

Het aantal cheaters, of in de volksmond: klotemensen, is nog steeds ongekend hoog en Respawn Entertainment doet er dan ook alles aan om de hoeveelheid valsspelers drastisch te verminderen in Apex Legends. Alles lijkt al geprobeerd te zijn; van normale bans tot hardware bans, maar steeds blijven er mensen tussendoor glippen.

In een officiële post op Reddit deelt Respawn inmiddels de leukste manier om cheaters te weren uit de game. Momenteel zetten ze cheaters en spammers tegenover elkaar in een ronde en je kunt je voorstellen dat de lol er snel af zal zijn. Of dit het aantal valsspelers daadwerkelijk omlaag brengt, is nog even afwachten.

Eerder deze maand is Seizoen 2 begonnen en onze Salim schreef daar een prachtige review over. Apex Legends is gratis te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  Tadao's avatar

  Klinkt als een redelijke oplossing.

  Sorry om een beetje off topic te gaan, maar over cheaters gesproken, heeft Epic ondertussen niet Kamu gekocht? Het bedrijf dat Easy Anti Cheat maakt/reguleert? I.p.v. gewoon de diensten te huren.

 2.   
  RLXTR's avatar

  Als ze dit goed voor elkaar gaan weten te krijgen, zou het geweldig zijn. Dit zou in zo veel meer games toegepast moeten worden.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  heel eerlijk dit is gewoon te geestig

 4.   
  CozierMass's avatar

  Geestig, ben benieuwd of zo een pot grappig is om te kijken.